Mercedes-Benz Vito: knipperlichten centrale vergrendeling

Bouwjaar: 2005

als ik mijn deuren sluit met de afstandbediening sluiten alle deuren perfect maar gaan mijn knipperlichten niet meer aan , bij ontgrendeling werken ze wel één keer zoals voorzien.
voordien knipperde deze lichten wel drie keer bij sluiten van de deuren.
vito w639

dennis2111

Geplaatst door dennis2111 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Vito? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

13 Reacties

DNS Car Solutions (0) PRO, 12 jaar geleden

vermoedelijk een slecht kontakt van de stuurdraad uit de cpv-kast, even meten of je daar wel drie keer een spanning op krijgt.
Wel even de deur "op slot"doen met bv een schroevendraaier,anders schakelt ie niet in(de cpv moet denken dat de deur dicht zit)

dennis2111 (0), 12 jaar geleden

en waar vind ik die cpv-kast ergens?
een enkele keer (zeer zelden!) gebeurt het ook wel eens dat de deur van de chauffeur niet van de eerste keer mee sluit, maar dit is echt maar zéér zelden.

JagerAutomotive.nl (0) PRO, 12 jaar geleden

Als je na de eerste keer drukken nog een keer drukt, knippert er dan wel iets? Dan heb je gewoon een storing in het cv-systeem. Vergrendelen wel alle deuren? Ook achter?

dennis2111 (0), 12 jaar geleden

bij het sluiten knippert er nooit iets en meestal sluiten dan ook alle deuren direct , zéér zelden gebeurt het wel eens dat de deur van de chauffeur niet sluit van de eerste keer , maar dit is echt héél zelden.
bij het openen gaan de knipperlichten altijd één keer aan.

JagerAutomotive.nl (0) PRO, 12 jaar geleden

Ook niet na een 2e keer drukken?

Zit er nog een aftermarket alarm op dit voertuig?

dennis2111 (0), 12 jaar geleden

bij het sluiten nooit knipperen (vroeger wel) zelfs bij een tweede keer indrukken en heeft enkel origineel cv op (denk zelfs geen alarm)

JagerAutomotive.nl (0) PRO, 12 jaar geleden

Dan sluit er een deur niet goed, iig volgens de CV-regelmodule. Het makkelijkste om dit te controleren is om met een goede, lieft origineel, diagnosecomp te kijken of alles gesloten is. Je ziet het dan zoals de cv-regelmodule ook zijn signalen binnenkrijgt.

dennis2111 (0), 12 jaar geleden

als er één van de deuren bv niet goed in zijn slot valt geeft hij dit wel aan op het dashboard , bij de achterklep komt dit wel eens voor maar hij geeft dit dan ook aan en dan blijft de binnenverlichting ook nog langer branden.
maar bij het sluiten zijn alle deuren goed dicht en sluiten ook allemaal gemakkelijk ,tis enkel dat knipperen dat er niet bij is.....

JagerAutomotive.nl (0) PRO, 12 jaar geleden

Dat is de manier waarop het het voertuig aangeeft dat er iets met de cv niet in orde is....

JagerAutomotive.nl (0) PRO, 12 jaar geleden

Het komt weleens voor trouwens dat óf het lv portierslot óf het EZS een dergelijk probleem veroorzaken. Uitlezen en je weet weer meer, zou ik zeggen.

dennis2111 (0), 12 jaar geleden

ok, ik zal eens langs de garage passeren voor een uitlezing...

Astra17tds (0), 11 jaar geleden

Misschien een instelling in de kombi.

dennis2111 (0), 11 jaar geleden

na uitlezing geen resultaat gevonden en we blijven hem nog steeds zo gebruiken ;-)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Vito of stel zelf een nieuwe vraag.