Mercedes-Benz Vito: koelvloeistof

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: 112cdi

Ik kwam 2 week geleden thuis na een rit van ongeveer 15 km in de regen en toen ik de motor uitzetten kwam er rook van de motorkap af dus even ondergekeken en er hing een soort van olie brandlucht in de motor ruimte. Hier weinig aandacht aan geschenkt dacht dat het door het weer kwam.
Nu ging gister me lampje van me koelvloeistof branden is dit pure toeval of is hier meer aan de hand

bedankt

vito1988

Geplaatst door vito1988 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Vito? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

mobiel (0), 13 jaar geleden

Slangen en bevestigingen van de koelvloeistof ,en het niveau kontroleren op eventuele lekkage ergens. Daarnaast oliepeil even kontroleren.gr Henk.

vito1988 (0), 13 jaar geleden

moet zowieso me olie even bijvullen want die is ook vrij laag wat heeft dit ermee te maken ??

mobiel (0), 13 jaar geleden

Omdat je aangaf een soort van olie brandlucht onder de motorkap had. Mocht hij erg veel olie gebruiken ,is er mischien iets anders aan de hand ,gr Henk.

vito1988 (0), 13 jaar geleden

heb er een fles koelvloeistof bijgegooid maar nu gaat na anderhalve week weer me lampje branden ga toch maar even naar de garage maar wat zou er aan de hand kunnen zijn ??


wat ik wel kon vinden op dit forum was dit:

ik had gelezen dat je de stekker van het reservoir van de ruitensproeier eraf moest halen,dan tijdje rond rijden en als je de motor dan uit zet de kabel er weer op en ja hoor het is weg
REZET als t ware

nu is het wel zo dat ik veel rondrij met een bijna lege ruitensproeier waardoor dit lampje steeds brand dus zou dit het probleem verhelpen ?

vito1988 (0), 13 jaar geleden

bij de garage geweest en blijkt dat me waterpomp lek is dus maar even laten maken

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Vito of stel zelf een nieuwe vraag.