Mercedes-Benz Vito: vito slaat niet aan

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel

hallo
heb vorig jaar me verstuivers gedaan nou is die een maand geleden weer raar gaan doen ,problemen met starten ,wel starten maar na uitzetten weer niet paar uur wachten en toen lukte het weer maar daar stopte die ook weer mee nu de boel weer opengemaakt ,bleek retourleiding te lekken ,gerepareerd daarna niet meer wilen starten af en toe geeft hij wel het idee van aanslaan maar dat zet niet door ... iemand mssn een idee ?? bvd dank ....

riesjart

Geplaatst door riesjart (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Vito? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

oldford (0) PRO, 13 jaar geleden

Misschien de toerentalsensor (krukaspositie-sensor).
Niet aanslaan warm, wachten en dan weer wel aanslaan is ook een symptoom voor een defect aan genoemde sensor.
Maar meestal heb je dan ook problemen als afslaan warm.

Wat gebeurt er als je de motor een beetje helpt met start-pilot?

riesjart (0), 13 jaar geleden

oke maar hij wil nu helemaal niet meer aanslaan zelfs niet als hij koud is ... waar kan ik evt. die sensor ongeveer vinden en kan ik er makkelijk bij ??

riesjart (0), 13 jaar geleden

dat met startpilot nog niet geprobeerd ... is niet gevaarlijk voor je motor ??

JagerAutomotive.nl (0) PRO, 13 jaar geleden

Heb je niet per ongeluk de stekker van de nokkenaspositiesensor losgedrukt bij het monteren van het deksel boven de injectors?

riesjart (0), 13 jaar geleden

kwee niet als het goed is zit alles nog vast is dat de stekker die je er van achter insteekt zeg maar ??? bovenop het blok ??

JagerAutomotive.nl (0) PRO, 13 jaar geleden

Dat is idd de nokkenassensor. Doordat er wat met het deksel gerommeld moet worden om deze goed te monteren, wordt de stekker vaak eraf gedrukt.

riesjart (0), 13 jaar geleden

heb gekeken naar de stekker van de sensor maar die zat er gewoon in heb hem er wel uit gehaald en schoon gemaakt ,heb ook geprobeerd te starten met startpiloot hij draait dan wel maar zet niet door ...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Vito of stel zelf een nieuwe vraag.