Mercedes-Benz E 270 CDI: Koelvloeistof lekkage

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Transmissie: Automaat, Motorcode: 647 961, Motorinhoud (cc): 2700, Vermogen (kw): 130

Goede Morgen helaas heb ik nog een ander probleem Auto verliest koelvloeistof bijvullen soms na weinig gereden km maar ook bijvullen na meerdere gereden km het varieert van 1.5-3 liter per vulling Geen drap in motorolie Vuldop is gewoon zwart zie geen lekkage Dit probleem heb ik al 1.5 jaar dus het loopt niet de motor in Garage geweest , maar die konden ook niets vinden Wie weet een oplossing ??

Jacques45

Geplaatst door Jacques45 , lid sinds 2 jaar geleden

2 Reacties

ferdinand, 2 jaar geleden

Drie liter bijvullen.Dan moet de lekkage op te sporen zijn.Komt er witte rook uit de uitlaat?Als dat zo is ,dan is het waarschijnlijk de koppakking.En hoe staat het oliepijl.Is dat hoger?
Toch even zelf op onderzoek gaan.Drie liter na een rit moet je kunnen zien.
Ferry

Jacques45, 2 jaar geleden

Hi Sorry maar ik heb van alles geprobeerd Het oliepijl is goed komt geen witte rook uit uitlaat in iedergeval bedankt voor je reactie

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 124 of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.