Mercedes-Benz C-Klasse: kofferbak slot werkt niet

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.2

beste mensen mijn kofferbak gaat niet meer elektrisch open mechanisch dus met sleutel nog wel , ik heb de slot eruit gehaald motortje draait wel maar je hoort dat die voor niets draait ? ik heb hem niet helemaal uitelkaar kunnen halen de kabel kon er ook niet uit , weet iemand of dit uitelkaar kan of dat ik een nieuwe moet kopen en zo ja wat kost dit geintje ?

dennis2734

Geplaatst door dennis2734 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Hans4040 (340) PRO, 14 jaar geleden

Waarschijnlijk is er in het slot iets afgebroken.
je kunt het beste een ander slot halen op de sloop en de slotcylinder overzetten.

dennis2734 (0), 14 jaar geleden

maar hoe haal ik de kabel eraf volgens mij zit de kabel vast aan de mechanisme ?

willy9 (0) PRO, 14 jaar geleden

ik vermoet dat het een c 203 is --- kofferslot dient vervangen --kabel kan u gewoon uithaken

OPGELET--kan zijn dat u de draadjes moet versteken vermits het (nieuwe uitvoering van) slot een stekkerje heeft voor 4 draadjes tegenover het oude een 3draads stekkertje hadt--- bij op halen nieuwe-- de aansluit kleuren in welk nummer moet zitten vragen ----ANDERS WERKT HET NIET

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.