Mercedes-Benz C-Klasse: slippen automaat w203 tussen derde en vierde versnelling

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel

ik heb een mercedes c220 met een probleem in de automatische versnellingsbak.ik ben hier al drie maand mee bezig.de boite is al volledig gereviseerd en het probleem blijft hetzelfde.met de star ziet hij geen enkele fout in de stuurdoos en ook alle parameters zijn al opnieuw in gegeven.geen resultaat.wie heeft dit ook al meegemaakt,want deze wagen spookt echt en ik zit met de handen in het haar...

rikken1982

Geplaatst door rikken1982 (0) PRO , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

izzi (0) PRO, 14 jaar geleden

bedoel je dat het toerental even omhoog gaat bij overschakelen van 3 naar 4 . dit probleem hebben wij al verscheidene keren voorgehad . ook alles nagekeken . maar geen resultaat en dan het hydraulisch kleppenblok vervangen en het probleem was weg .
zeker al 4 of 5 keer meegemaakt . wel daarna terug adapteren .

veel succes

S65 AMG (0) PRO, 13 jaar geleden

zwarte plaat vervangen waar de ventielen in zitten id denk voldoende . brain gaat niet vaak stuk de ingaande en uitgaande toerental sensoren gaan weleens stuk. in dat gedeelte bevind zich ook de temp.sensor van de olie

rikken1982 (0) PRO, 13 jaar geleden

probleem is opgelost. het was de stuurdoos van de automaat die stuk was.de versnellingsbak zelf was volledig in orde

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.