Mercedes-Benz 270: kofferbak verlichting

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel

kofferbak verlichting w211 270cdi doet het niet , lampjes zijn goed , waar zit ergens de schakelaar en of welke zekering nr is het , ( schakelaar zo niet te zien) of wat zou het kunnen zijn.

w124-200

Geplaatst door w124-200 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 270? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

8 Reacties

kaleido 1 (1420) PRO, 7 jaar geleden

Schakelaar zit in de slothaak , bedrading in doorvoer tussen klep en auto defect ?

w124-200 (0), 7 jaar geleden

alvast bedankt: zitten die draden bij de linker steun, als ik daar kijk zie ik wat losse plakband zitten om draden (zou kunnen dat ie daar al een keer gerepareerd is?? en die schakelaar is dat in de klep of het chassis

kaleido 1 (1420) PRO, 7 jaar geleden

Meestal in de klep .
Plakband voorspelt meestal niet veel goeds !

w124-200 (0), 7 jaar geleden

weer een poging gedaan om het kofferbak licht aan te krijgen, weet nog niet met welke zekering nr hij gestuurd wordt (volgens boek nr 3 maar de lijst van zekeringen in de auto geeft daar wat anders aan ), alle zekeringen gecontroleerd, zekering nr 13 was defect , maar had niks met het licht te maken, lampjes zijn goed, die licht schakelaar nog niet gevonden , lopen wat draden naar slot waar sleutel in moet , en 3 draden naar de klep vanger (haak), vermoed dat daar de schakelaar in zit (kaleido 1) maar de draad kleuren in het schakel schema komen niet overeen met wat ik zie in de klepvanger. En voor ik dat ik alles nog een keer demonteerd zou ik dat graag willen weten.

w124-200 (0), 7 jaar geleden

opgelost, in de haak van de klep zit ergens een schakelaartje, zelfs met open maken is het niet te zien. pootje 2 en 3 doorverbonden aan de zijlant van de stekker, en ging het licht branden, bleek dat pootje 3 (vrouwtje) in de vanger afgebroken was, morgen en andere slot vanger halen.

kaleido 1 (1420) PRO, 7 jaar geleden

mooi.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 270 of stel zelf een nieuwe vraag.