Mercedes-Benz 270: waterpomp vervangen w209 270cdi 2002

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 270

Hallo,

Gister tijdens een lekker avondritje naar een verjaardag roken we een raar luchtje in de auto, raam open nee helaas het is niet buiten toch maar even gestopt en onder de kap gekeken en ja hoor daar was een rookwalm van koelvloeistof ik hoopte op een slangetje lek maar ben bang dat het de waterpomp is, poeli zit goed los ga zometeen nog maar eens goed kijken maar nu dus mijn vraag heeft iemand dit ook meegemaakt bij dit model en het zijn maar 7/8 schroeven ben best handig is het te doen? Vast bedankt iedereen en nog een prettige zondag :-(

perojo

Geplaatst door perojo (0) PRO , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 270? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Profundo Autoservice (0) PRO, 9 jaar geleden

Ja, komt vaker voor.
Even goed op een papiertje kijken hoe de multisnaar erop zit en dan moet het wel lukken als je een beetje handig bent.

PeterK011 (10), 9 jaar geleden

...let ook op dat je de 2 plastic beugeltjes die de brandstofleidingen vasthouden niet breekt,deze zitten op het pompje geklikt onderaan , anders 2 nieuwe monteren , of je hebt kans dat de riem tegen de leidingen schuurt.

succes!

Profundo Autoservice (0) PRO, 9 jaar geleden

gelukt?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 270 of stel zelf een nieuwe vraag.