Mercedes-Benz 270 2002: Spontaan remmen ML270 CDI

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2700cc

Soms gaat het meest linkse dasbord controle lampje ESP BAS branden. Vrijwel direct daarna gaat de wagen spontaan en fors in de remmen.
Even langs de weg, contact uit en je kunt weer verder met, soms een brandend ESP BAS lampje. Soms laat het lampje zich uitzetten met de ESP schakelaar midden op de console. Als dat lukt gaat er een geel driehoekig controlelampje branden in het midden van de kilometer teller.
De wagen staat in Portugal heeeel ver van een MB garage, maar er is gelukkig een goede lokale garagist met brede kennis, die ons al vaker erg goed geholpen heeft. Zijn uitdaging is, zegt hij, dat het probleem zich nu niet voordoet en daarom niet aan te pakken is.
Af te wachten tot het weer gebeurt....... Portugezen zijn lieve mensen en bumperkleven is de nationale sport nummer 1.

Wat nu.

simon godfried

Geplaatst door simon godfried (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 270? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

simon godfried (0), 10 jaar geleden

Laat verder maar zitten, vrienden. De wagen gaat naar MB en zo komt alles goed.
Groet.

JagerAutomotive.nl (0) PRO, 10 jaar geleden

Uitlezen, desnoods rijden met de testkast tot het probleem optreedt.

izzi (0) PRO, 10 jaar geleden

abs toerentalsensor kan de fout veroorzaken . deze draad schuurt soms door tegen het chassis achteraan . waardoor de wagen denkt dat je aan het slippen bent en daardoor enkele wielen gaat afremmen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 270 of stel zelf een nieuwe vraag.