Mercedes-Benz C-klasse 2010: Koppeling

Bouwjaar: 2010, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 271820, Motorinhoud (cc): 1800, Vermogen (kw): 115

Hallo wie kan mij helpen. Ik merk dat mij koppelingpendaal van de C klasse C180 van okt 2010 (eco) niet meer goed terug komt in positie.zit een knikje als ik hem terug laat komen. Daarnaast merkt ik ook dat als de auto voor een langere rit gaat dit gevoel/probleem groter wordt. Ook de druk op het pendaal wordt dan minder te worden. Trap in het eerste gedeelte geen enkele weerstand in? en de kans op dat de koppeling ongeveer in het midden blijft hangen wordt groter! . Kan hem wel met men voet terug duwen maar dit voelt niet goed . - Advies garage was koppeling vervangen maar is er nog iets er tussen wat ik kan proberen. Schoonmaken koppeling is al eens gebeurd dus ik hoop op wat tips . Alvast bedankt voor je tijd en advies groeten balletje2.

Balletje2

Geplaatst door Balletje2 , lid sinds 7 maanden geleden

2 Reacties

Hans4040 PRO, 7 maanden geleden

Begin eens met het vervangen van de remvloeistof en die van de koppeling want dat zit in hetzelfde potje.
Remvloeistof trekt vocht aan en moet daarom elke 2 jaar vervangen worden.
Met name als de motor warm is gaan zich luchtbelletjes vormen met jou klachten tot gevolg.

Hans4040 PRO, 6 maanden geleden

En...opgelost?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-klasse of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.