Mercedes-Benz 190: koudstart

Bouwjaar: 1993, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2,0 OM601 WDB201

Kan iemand mij vertellen hoe de koudstart en het versneld stat toerental werkt en hoe evt te verstellen?

jjbalmszonen

Geplaatst door jjbalmszonen (0) PRO , lid sinds 22 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 190? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

anoniem-1573996169 (0), 15 jaar geleden

dat gaat op vacuum, op de pomp zit een vacuum potje (achterkant pomp)wat de helix een beetje aantrekt en dat vacuum slangetje loopt naar voren op de cilinderkop naar een vacuum schakelaar met twee vacuum leidingen eraan die temperatuur gevoelig is je moet niet dat potje hebben wat er van bovenop zit met 2 torx boutjes als je daar vacuum opzet zet je hem af,en misschien ligt dat slangtje er wel vanaf .

jjbalmszonen (0) PRO, 15 jaar geleden

De vaccuumschakelaar is nu vervangen en koud schijnt het dat hij iets harder loopt maar ik ben niet tevreden, motor loopt gewoon slecht als hij koud is, warm goed. Kan iemand nog een advies geven? Retourleidingen gecontr op hoeveelheid, vaccuumslangen heel, veel geluid bij koud zijn.

jjbalmszonen (0) PRO, 15 jaar geleden

Auto is op snelweg vreselijk gaan roken, blauwe rook, ongelooflijk veel: olieprobleem? Loopt weer zeer slecht, oliepeol gezakt, klephoedjes of zuigerveren, wat denken jullie?

anoniem-1573996169 (0), 15 jaar geleden

is de carterontluchting goed open??

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 190 of stel zelf een nieuwe vraag.