Mercedes-Benz Viano: Krakende voorwielophanging viano

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.2 cdi

Bij koud weer een krakend geluid rechtsvoor bij drempels etc. Rubbers vervangen, al eens ingevet, maar probleem blijft.
Hoe verder...

Vianobos

Geplaatst door Vianobos (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Viano? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

johnny28 (0) PRO, 16 jaar geleden

Hallo Vianobos, informeer eens bij Mercedes over garantie/coulance regeling betreft nieuwe veerpoten incl. doomlagers, zelfde meegemaakt met viano3.0cdi van 1 jaar oud. is een bekend probleem en is een oplossing voor. bij die van ons zijn er twee nieuwe veerpoten en doomlagers gemonteerd. is nu inorde. succes Johnny

maarten123 (0) PRO, 15 jaar geleden

Hallo,
wat betreft het kraken bij koud weer is dit puur bij in veren of ook bij het verdraaien van het stuurwiel?
Als het alleen met inveren is zjn er andere stabilisatorrubbers leverbaar met smeermiddel in het materiaal zogenaamde loxamidrubbers.
Te verkrijgen bij dealer ik meen artikel nummer A6393231285 voor vito en A6393231385 voor Viano dit ivm dikkere stabi stang voor.
Groeten Maarten......

Vianobos (0) PRO, 15 jaar geleden

Hallo,

Maarten123 bedankt, dit is inderdaad de oplossing. Oude rubbers waren verdroogd en beschadigd. Nioeuwe rubbers gemonteerd en kraken blijft achterwege.

Groeten...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Viano of stel zelf een nieuwe vraag.