Mercedes-Benz C-klasse Estate 2014: lekkage panoramadak

Bouwjaar: 2014, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorcode: 274910, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 115

De afvoer van mijn glazenpanorama dak is waarschijnlijk verstopt. Ik kreeg vanuit se ruimte tussen de hemel en de afdekking van de A stijl wat druppels op mijn hand. Ik heb alles laten drogen en de blaadjes uit de afdichtingen gezogen met de stofzuiger. Ik kan alleen niet vinden waar de gaatjes zitten om de afvoerslangen aan de voorzijde door te prikken met een stuk van een plastik trekdraad. Ik heb het binnenspatbord eruit gehad maar ik kan geen losse slangen vinden..Wie kan mij helpen?

J.Rijsemus

Geplaatst door J.Rijsemus , lid sinds 2 jaar geleden

3 Reacties

limbra, 2 jaar geleden

in alle 4 de hoeken van het panoramadak zit een afwaterings gaatje,
de voorste slangetjes (L+R) komen in de Linker en de Rechter wielkast uit,
als je de kunstof wielkuip verwijderd zie je ze zitten, net naast de afwatering van de parafan
het rubberen slangetje/pijpje is van het panoramadak,
doorprikken met een kunstof trekdraad moet in principe lukken,
Succes.

J.Rijsemus, 2 jaar geleden

Hallo Limbra, Helaas, Ik heb het binnenspatbord R verwijderd en kom dezelfde situatie tegen als aan de linkerkant. Ik zie wel een plek waar de paravan afwatering gezeten kan hebben (is met een rubberen stop afgeblind en een langwerpige afvoerdoos. deze heeft onderaan en bovenaan een rubberen flap. Als de doos verwijderd is heb ik rechts alleen een heel dun slangetje (inwendig +/- 2 mm) dat volgensmij de drain van de accu is. Verder vind ik geen andere slangen. Wellicht moet ik verder zoeken in de accubak en de zekeringen ruimte.

. .

J.Rijsemus, 2 jaar geleden

Het betreft hier een S205 en geen 204....wellicht is dit het verschil?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.