Mercedes-Benz E 320 CDI: Lekt olie

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: 648 961, Motorinhoud (cc): 3300, Vermogen (kw): 150

Paar weken geleden heb ik de koppelomvormer laten reviseren , hierbij ook de radiator ook een nieuwe radiator laten plaatsen . Na deze handelingen kwam ik erachter dat als de motor aanstaat alleen olie lekt. Ik heb inmiddels al 4000km gereden en heb geen enkele melding of aanleiding dat ik te weinig olie in de auto heb.

Iemand enige idee wat er kan zijn

eagle023

Geplaatst door eagle023 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 124? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kaleido 1 (1610) PRO, 7 jaar geleden

Ik zou daar niet op wachten en onmiddellijk op onderzoek uit gaan , waar die olie vandaan komt , ik vind dat een beetje vreemde gedachte gang .
Er is een reparatie uitgevoerd , daarna heb je een lekkage , ik zou terug gaan en vragen of ze hier even naar willen kijken.
Als het versnellingsbakolie is , en je gaat wachten tot er wel klachten zijn , loop je de kans dat het veeeeeel geld gaat kosten.

eagle023 (0), 7 jaar geleden

Ik heb reparatie in Turkije laten ben inmiddels al terug , dus ga ik hier naar de garage , dacht miss wat punten hier horen ok door te kunnen geven aan de garage

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 124 of stel zelf een nieuwe vraag.