Mercedes-Benz 300: Locatie centrale vergrendelingspomp?

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Benzine, Motorcode: 300TE 4Matic

Ik ben al enige tijd op zoek naar de pomp van de centrale vergrendeling van mijn 300TE uit 1992 W124, omdat ie niet meer werkt. Nu zegt men en de Haynes manual dat deze onder de achterbank zou moeten zitten. Moet ik daarvoor de hele bekleding verwijderen, wat volgens mij niet makkelijk gaat, of moet ik ergens een stukje insnijden? Er zitten wel wat 'kastjes' aan beide zijden, maar welke zou het moeten zijn, links of rechts onder de achterbank?


Alvast bedankt

Bart845

Geplaatst door Bart845 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 300? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Hans4040 (330) PRO, 17 jaar geleden

Bart,
je moet de zitting van de achterbank eruit halen en dan zie je hem zo zitten .
Er zitten slangetjes aan die naar de deursloten en de kofferklep gaan.

mvg,
Hans.

Bart845 (0), 17 jaar geleden

Hans, bedankt voor je bericht. De zitting van de achterbank kan echter omhoog geklapt worden (wellicht alleen een optie van de combi / T-modellen voor vergroten laadoppervlak), waardoor je al heel eenvoudig onder de zitting van de achterbank kunt kijken. Daar zit het originele vloertapijt waaronder de genoemde kastjes te zien zijn, echter bedekt. De sensor van volgens mij de benzinetank is overigens wel keurig uit dit tapijt gesneden. Ik zal eens proberen wat in te snijden. Weet jij welke kant de pomp zit? Ik vermoed rechts.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 300 of stel zelf een nieuwe vraag.