Mercedes-Benz C-Klasse: loopt rauw na de start

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: C200 kompressor

Vraagje of iemand weet waar het aan kan liggen dat de motor na de start ongeveer 20 tot 30 seconden niet helemaal zuiver loopt.

Daarna lijkt het of er een knop wordt omgezet en loopt de motor veel rustiger/normaal.

auto heeft 165.000km gelopen en normaal zijn beurtjes gehad.
Vorige eigenaar vertelde dat dat komt omdat hij veel korte ritjes maakt.

ragboom

Geplaatst door ragboom (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

spanbandje (0) PRO, 14 jaar geleden

Ik heb het zelfde probleem met mijn prive C 200 Compressor, volgens mij zijn het de hydrolische klepstoters die zich eerst moeten vullen om de speling er uit te krijgen, aan mijn collega`s van de personenwagens gevraagd of het ernstig is, die zijden dat het opzich niet ernstig is, maar het klinkt een beetje irritant, ik heb verschillende dope`s geprobeerd, maar niets hielp. tot ik laatst op een oltimerbeurs het product Xado tegen het lijf liep, daar adviceerde ze me om er 3 tubbetjes van het spul in de motor te gooien, na dat het laatste tubbetje er in was gegaan, heb ik nog +/- 500 Km gereden en het geluid wordt tot mijn verbazing steeds minder, volgens de leverancier duurt het +/- 2500Km dat het geheel is ingewerkt, Ik was als monteur toch wel verbaast dat het werkte.
Succes Marcel.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.