Mercedes-Benz C-Klasse: lucas brandstofpomp

Bouwjaar: 1997

Beste leden. Enige tijd geleden ging het EPC lampje branden bij starten. Dus, motor uit,sleutel eruit, opnieuw starten, lampje uit en rijden. Probleemloos. Vorige week met deze kou hikte mijn C-tje soms tijdens het rijden en toen ging het lamppje aan en ging de motor onregelmatig draaien. Uit laten lezen, conclusie, Lucas pomp kapot... Auto dag laten staan, starten, geen EPC lampje en probleemloos rijden. Maar na 35 km weer een hik. De volgende dag weer rijden en na 35 km eerst een hik en toen nog een hik en toen ging het lampje weer aan een ging de motor slecht lopen. Vanochtend starten en probleemloos lopen... Ik word gek !Vraag: Wat kan er nu aan de hand zijn en is het niet iets van vuil in de pomp. Dus na een tijd stilstaan doet hij het weer een km of 35...HELP..

wagnerkees

Geplaatst door wagnerkees (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Siem Bijman (145) PRO, 18 jaar geleden

Ga eens een goede reiniging toepassen Kees. Abcon injectiecleaner kan soms de pomp nog redden. Reparatie is vrij prijzig!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.