Mercedes-Benz C-Klasse: lucas brandstofpomp

Bouwjaar: 1997

Beste leden. Wat kan er aan de hand zijn als het EPC lampje brand en de motor loop slecht [ slaat ook af ] en de volgende dag kan ik er gewoon 35 km mee rijden zonder problemen. Kan de kou de oorzaak zijn van electronica storing in of naar de pomp of kan het ook vervuilde diesel zijn, want na een tijdje stilgestaan te hebben rijdt hij weer goed, tot zo'n 35 km en dan gaat hij hikken en soms na 45 km gaat het lasmpje weer branden en is het mis. Wie heeft raad. Na uitlezen wordt er gezeeg dat de pomp vervangen moet worden, maar is hij wel echt kaspot. Ik word gek!!

Robin Hood

Geplaatst door Robin Hood (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

mobiel (0), 18 jaar geleden

Ik heb hetzelfde gehad.Heb nog wel 1 jaar gereden,maar werd steeds erger en trad steeds vaker op.Het was uitendelijk wel de pomp.Is inderdaad een dure reperatie,ik heb het over de grens in Duitsland laten doen,scheelde een hoop geld ten opzichte van hier.

Robin Hood (0), 18 jaar geleden

Beste Benz liefhebbers. Het Probleem met mijn EPC lampje lijkt te zijn opgelost... Na de laatste haperingen en noodloop heb ik de brandstofslang van het voorverwarmkamertje losgesneden en rechtstreeks op het brandstoffilter geplaatst en sinds dat moment loopt ie weer als een zonnetje. Voor hoelang is niet te zeggen. Ik ben benieuwd. De pomp kan altijd nog vervangen worden. Groet, Robin Hood

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.