Mercedes-Benz Vito: Lucht in Diesel leidingen

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel

Hoy,
Mijn vito start ineens niet goed meer, een paar dagen later start hij helemaal niet meer.
Ik kijk naar de diesel filter en merk dat er lucht in de toevoer leiding zit. Ik vind geen lek in de leidingen..... Als ik de auto achter een andere hang is hij direct aan de gang, als ik start met de sleutel start hij wanneer hij er zin in heeft...Er zijn wel 3 gloeikaarsen in de cilinderkop afgebroken, dus er werkt er nog maar 1 maar dat is al een tijdje zo... Kan iemand mij helpen bij dit probleem??

Nico Hendrickx

Geplaatst door Nico Hendrickx (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Vito? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

De student (0), 13 jaar geleden

Normaal test men de retour v/verstuivers met maatbekertjes.Bij mijn lekten de cullassen van de hoge drukpomp.De harde leidingen met o-ringen heb ik ook vernieuwd omdat ik de ringetjes niet kan los krijgen.Voor de gloeibougies heeft men in de vakgarage een soort frees,boor en tap om ze eruit te halen.Waar ga je, VDH.De groeten uit nijlen

Nico Hendrickx (0), 13 jaar geleden

nee, eerst bij Philibert gehoor die heeft er al 5 coulassen gedaan en 1 was mislukt.. Bij mij zijn er 3 afgebroken dus heb ik 3 kansen op mislukke... Nu start hij weer na 10 sec demareren....

cor9 (0) PRO, 13 jaar geleden

1

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Vito of stel zelf een nieuwe vraag.