Mercedes-Benz Vito: Speling aandrijfing vooras Vito 4X4 aan bakkant bonken

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Diesel, Motorcode: 115 CDI

Hier een Vito AUTOMAAT met het volgende probleem, als men met de auto rijdt en je laat gas los en daarna weer opnieuw op gas krijg je een soort gebonk, net of dr een motorsteun los zit, maar na de auto op de brug te hebben gehad lijkt mij het probleem uit de tussenbak te komen van de automaat dus van de aandrijfing naar de vooras, deze heeft bij de aandrijfas bij de cardan wel een directe verbinding, maar heb het idee dat bij de aandrijfing uit de bak te veel speling zit kan hem daar wel meer dan een halve slang draaien.... kent iemand dit probleem toevallig speling op tandwiel of spiebanen.....?? Alvast bedankt!!

Roy10511

Geplaatst door Roy10511 (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Vito? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

JagerAutomotive.nl (0) PRO, 13 jaar geleden

Dit is een vaak voorkomend probleem bij de Vito 4x4. Het probleem wordt veroorzaakt door de rubbers waarmee het voorste differentieel op het subframe bevestigd zit. Controleer deze maar eens, je ziet een zwarte rand van los rubber buiten de bus steken. Om deze te vernieuwen moet het subframe iets zakken.

Roy10511 (0) PRO, 13 jaar geleden

Yep klopte inderdaad rubbers waren kapot. Vervangen probleem opgelost!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Vito of stel zelf een nieuwe vraag.