Mercedes-Benz C-Klasse: luchtlekkage

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Diesel, Motorcode: 220

hallo monteurs,

Als ik mijn motor stationair laat draaien zie ik GEEN lucht in de doorzichtige plastieken leidingen,geef ik een beetje gas (2000 toeren) dan zie ik in de leiding van filter naar pomp valse lucht trekken.Deze leiding is vervangen inclusief rubbers,op de andere leiding heb ik alleen de rubbers vervangen,verder heb ik een nieuw brandstoffilter geplaatst,volgens mij mag je helemaal geen lucht zien ook niet als je gas geeft,verder start hij goed en loopt ook goed.(had vorige week wel last met starten vandaar deze reparaties)Wie heeft er verder nog een tip om dit probleem op te lossen?Heeft er iemand wel eens van gehoord dat het brandstoffilterhuis wordt vervangen ,dit ivm.haarscheurtjes oid??

bvd, John

MB elegance

Geplaatst door MB elegance (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

izzi (0) PRO, 16 jaar geleden

als je bij stationair draaien geen lucht ziet is het zeker in orde ,bij deze wagens zie je altijd wat lucht als je gas geeft.
eolang je geen problemen meer mee hebt ,zou ik overal afblijven

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.