Mercedes-Benz 190: Mercedes 190E rammelt en schokt bij optrekken met een koude moto

Bouwjaar: 1990, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8

Hallo, Wie kan mij verder helpen? Mijn mercedes rammelt en schokt met optrekken met een koude motor, ook in de achteruit met een koude motor doet hij dat, inmiddels is de koppelingcillinder en koppelingsplaten vervangen en ook een asje in de versnellingsbak, het probleem is toen 3 dagen weg geweest maar kwam vervolgens langzaam weer terug! De dagen dat het probleem weg was leek dat de koppeling lang niet zo slap was als voorheen, nu is hij weer net zo slap. Heeft dit iets te maken met druk? of zou het probleem in de versnellingsbak kunnen zitten?
(cadan is nagekeken, daar mankeert niks aan) ook een bijkomend iets is als ik overschakel naar de 2e versnelling "bonkt"er iets!!??
Wie kan mij helpen??

Jimmy190

Geplaatst door Jimmy190 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 190? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Hans4040 (375) PRO, 15 jaar geleden

Zijn de motorsteunen nog heel?
Ook die van de versnellingsbak?

berendonck (0) PRO, 15 jaar geleden

Is de koppeling vervangen? / Topaslager versleten / Achterste lager van de bak ruim / Hardy-schijven en trillings demper / Steunlager van de aandrijfas / Knel moer van de aandrijfas los (bij het schuifstuk).

Jimmy190 (0), 15 jaar geleden

Bedankt voor alle ideeen, ga gelijk al die onderdelen nakijken!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 190 of stel zelf een nieuwe vraag.