Mercedes-Benz A-Klasse: Mercedes A140 - Trekt traag op - Injectieprobleem?

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4

Als ik de gaspedaal induw van mijn A140(benzine) gebeurt er de eerste seconde niets, dan trekt hij traag op en eens de 2500-3000 toeren gehaald rijdt hij weer normaal. Wanneer ik schakel en dus mijn gaspedaal loslaat en daarna terug gas geef hetzelfde. Soms is het probleem verholpen als ik de motor even afzet en terug opstart. Toch is dit geen oplossing want na een tijd begint het terug.

Ik denk dat dit een injectieprobleem is, een meerbepaald een electronisch component ervan (omdat het even afzetten van het contact het probleem even oplost) Zou iemand mij meer info kunnen geven voor ik weer fortuinen moet uitgeven bij mercedes

GGGilles

Geplaatst door GGGilles (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz A-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

mart-vervoort (0) PRO, 16 jaar geleden

motor gaat in noodloop. moet dan toch uitgelezen worden. vermoed luchtmassameter.

GGGilles (0), 16 jaar geleden

Ik heb meestal gelezen dat wanneer de motor in noodloop staat je niet boven de 3000 toeren kan en niet over 120. Ik kan wel boven 3000 en 120. Enfin, ik ken daar niets van, ik ben een leek in mechaniek. Alvast bedankt voor uw antwoord

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz A-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.