Mercedes-Benz 200: Mercedes C200 CDI

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: C200

Hoi kan iemand mij vertelen wat een pompverstuiver is en waar hij zit en is het moeilijk te vervangen. Alvast bedankt.

Auto

Geplaatst door Auto (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 200? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Pieterb1 (0), 16 jaar geleden

Een pompverstuiver wordt electrisch aangestuurd en opend niet zoals bij een traditionele diesel door de piekdruk in het brandstofsysteem.
Hij is op dezelfde plaats gemonteerd als alle andere verstuivers, zelf vervangen lijkt mij geen optie daar deze nog wel eens vast willen zitten.
Garages hebben hiervoor speciaal gereedschap, tevens dient een nieuwe pompverstuiver ingeregeld te worden wat je zelf niet kunt doen.
Dus gewoon afblijven en bij storing door iemand laten sleutelen die de apparatuur heeft en er verstand van heeft.

Pieter

Auto (0), 16 jaar geleden

Hoi het heeft lang geduurd maar ik ben weer terug met het zelfde probleem wat ik in de begin heb gehad, ik zal het vanaf de begin maar uitleggen, ik heb bovengenoemde auto hier had ik s'morgens start problemen ben toen door de ANWB geholpen zij hebben voor mij de auto gestart na eenmaal gestart blijft hij daarna gewoon starten, maar de volgende ochtend start hij weer niet, vervolgens naar de Mercedes geweest volgens hun was mijn accu niet goed, ik had een 76 Amp accu er in, deze vervangen bij Mercedes naar 100 Amp goed ik blij naar huis volgende dag weer het zelfde probleem ik met veel pijn en moeite weer naar Mercedes toen kwamen ze met dat mijn pompverstuiver 1 en 4 niet goed was, maar het beste zou zijn om alle vier te vervangen deze kosten +/- 301 euro per stuk dus vier pompverstuivers vervangen, wat minder blij naar huis ingedacht oké probleem opgelost, en weer de volgende dag het zelfde lied. En dit grap heeft mij nu +/- 2000 euro gekost, en moet toch vertrouwen hebben in de Mercedes Dealer, volgens mij ben ik heeeeeeeeeel goed opgelicht, Graag wel ik een mening van de mensen die dit hebben gelezen, want oplossing verwacht ik niet meer want als de Mercedes dit niet kan voor mij, dan weet ik het ook niet meer,alvast Bedankt voor het lezen van mijn bericht.

izzi (0) PRO, 16 jaar geleden

wat gebeurd er eigenlijk als je niet kunt starten ,slaat de motor niet aan bij het starten of draaid de startmotor zelfs niet rond ?
de injectoren kunnen wel eens teveel inwendige lekkage hebben waardoor er teveel retour naar de tank is en waardoor je niet genoeg raildruk kan opbouwen om te starten ,als nu blijkt dat er 2 injectoren defect zijn zou ik enkel deze vervangen hebben en niet alle 4
wat ook nog kan gebeuren is dat het raildrukventiel niet goed meer werkt .
als het probleem zich nog voordoet dan moet de dealer maar met een voortstel komen om de oude injectoren terug te monteren 2 en 3 die niet defect waren .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 200 of stel zelf een nieuwe vraag.