Mercedes-Benz E-Klasse: Mercedes E220 W210 contactslot...

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2200

Hallo allen,

Heb het volgende probleem, deze week belde mijn zus dat ze de sleutel niet rond kreeg, mijn eerste gedacht was stuurslot die blokkeerde...
Ik naar daar met reservesleutel (gezien de ziekte met versleten sleutels...) maar tevergeefs.

Heb een komplete occasie contactslot aangekocht, de originele eruit gehaald, maar heb het plastieken omhulsen waar het hele gedoe in zit gewoon gebroken zodat hij er eenvoudig uit kon.
(Was te moeilijk bereikbaar de twee pinnetjes...)

Nu heb ik opgemerkt dat ik zelfs met een schroevendraaier in het uiteinde te steken het stuurslot nóg niet los krijg.

Heeft iemand een idee hoe ik dit kan oplossen, ik denk dat hij in een soort veiligheid gevallen is... ik spreek dus over het onderdeel die vast hangt aan de stuurkolom, en waar een lipje in gaat die bedient wordt via het contactslot.

Alvast bedankt.

Noah

Geplaatst door Noah , lid sinds 13 jaar geleden

1 Reactie

willy9 PRO, 8 jaar geleden

als u het gedeeltelijk hebt losgedaan - hebt u een groot probleem en zou ik best iemands( of dealer) inschakelen of het wordt breekwerk
gr

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 124 of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.