Mercedes-Benz E-Klasse: Mercedes elek.schuif/kanteldak E220 CDI 1998

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Diesel, Motorcode: 220 cdi

wie kan mij vertellen hoeveel waterafvoeren er aan het schuifdak aangesloten zitten? het probleem is dat ik water via de handgreep (rechtsachter boven) binnen krijg. dacht dat het dakrubber defect was, maar volgens dealer is het een ander probleem. gaarne hulp. moet het hemeltje verwijderd worden of kan ik er zo bij ?

thanx.

Ron10345

Geplaatst door Ron10345 , lid sinds 18 jaar geleden

2 Reacties

mart-vervoort PRO, 14 jaar geleden

ik dacht op elke hoek.even voorzichtig met lasdraadje o.i.d. doorprikken of heel voorzichtig met het luchtpistool. dit zeg ik omdat je anders je afvoerslangetjes eraf blaast.kan ook zyn dat de achterse yzeren watergoot is doorgerot.maar dat denk ik niet i.v.m. deleeftyd. gooi een beetje waterinde goten en controleer of het voor en achter onder de auto uitkomt succes martin.

Ron10345, 14 jaar geleden

[quote=mart-vervoort]ik dacht op elke hoek.even voorzichtig met lasdraadje o.i.d. doorprikken of heel voorzichtig met het luchtpistool. dit zeg ik omdat je anders je afvoerslangetjes eraf blaast.kan ook zyn dat de achterse yzeren watergoot is doorgerot.maar dat denk ik niet i.v.m. deleeftyd. gooi een beetje waterinde goten en controleer of het voor en achter onder de auto uitkomt succes martin.[/quote]
martin, ben met een trekveer in de openingen (voor) van het dak gegaan en stootte op een kunststof dop in de bodem van de auto. deze doppen verwijderd en zowaar het opgehoopte water kwam er uit lopen. de doppen waren zwaar vervuild.. vandaar de verstopping. bij de achterwielen heb ik ook in de doppen geprikt en ook daar kwam het water eruit lopen. probleem is dus bij deze verholpen. hartelijk dank voor het meedenken.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 124 of stel zelf een nieuwe vraag.