Mercedes-Benz mercedes w210: mercedes maakt fluittoon bij hogere toerentallen

Bouwjaar: 1998

ik heb een mercedes w210 met volautomatische airco als ik met de auto rijd met hogere snelheid ca 80 km per uur en geef volgas dan geeft deze af en toe een irritante fluittoon heb de interieur filters vervangen en in de kofferruimte het rooster rechts bij bumper, is voor overdruk.
het geluid is er nog steeds wie weet raad ???

martin7458

Geplaatst door martin7458 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 124? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Willem12089 (0) PRO, 19 jaar geleden

Is t niet t geluid van de turbo.

Omdat t alleen hoorbaar is bij gas geven

Willem

martin7458 (0), 19 jaar geleden

nee dit is niet de turbo zit ergens in het luchtkanaal van kachel maar waar??

Willem12089 (0) PRO, 19 jaar geleden

Mischien een van de klepje van de lucht roosters.

martin7458 (0), 19 jaar geleden

Ik heb de interieur filters vervangen deze zaten potdicht, de Blower blaast nu veel harder. Het fluit geluid zat er nog steeds heb nog eens bij de Turbo gekeken heb uiteindelijk een losse slangklem gevonden bij de Turbo deze heb ik opnieuw vastgedraaid en het gefluit is over als ik nu rijd en het gaspendaal intrap kickdown dan hoor ik geen gekke dingen meer dank je wel voor je tips.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 124 of stel zelf een nieuwe vraag.