Mercedes-Benz C-Klasse: mercedes tikt met warme motor

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Diesel, Motorcode: 220d

wagen heeft 200.oookm gelopen en is goed onderhouden hij heeft recent een nieuwe brandstofpomp ,koppaking en vacuumpomp gekregen ook zijn de klepstoters nagekeken.
olie is al vervangen van 10w40 naar 5w40 als hij koud is hoor je niets maar na ongeveer 15minuten tikt hij als hij stationar loopt geef je wat gas bij is het weg.
verder loopt hij goed en lekt of rookt hij niet .

ps vogens meerdere monteurs is het geen klepstoter geluid als je gas geeft gaat het bij 1200 toeren weg en zo gauw hij terug valt is het geluid er onmiddellijk ook weer.

ra ra wat is het

pietje318

Geplaatst door pietje318 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

paulmichiel (0) PRO, 13 jaar geleden

Toch de stoters maar vervangen dus. Meer kan het niet zijn.

Succes!

pietje318 (0), 12 jaar geleden

koppaking is vervangen stoters zijn vervangen drijfstanglagers zijn gecontroleerd en nog niet gevonden ik ben het zat en verkoop hem aan een handelaar

willy9 (0) PRO, 12 jaar geleden

verbranding geluid


gr

Hans4040 (310) PRO, 12 jaar geleden

Schokdempertje van de multiriem spanner versleten...
Duw er eens tegen met draaiende motor.
Tik weg? dempertje vervangen.

Punt (35) PRO, 12 jaar geleden

Kettingspanner goed?? Meet de oliedruk stationair. > 1 bar. Het lijkt mij een klapperende ketting al heb ik het niet gehoord. Groeten.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.