Mercedes-Benz Viano: Mercedes Viano 2.2 wel op slot zetten maar alrm uit?

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.2. liter

Heb een Mercedes Viano Marco Polo en staat langere tijd stil (een paar weken) in de garage. Vanmorgen startte hij wel maar nadat ik de motor even uitzette niet meer! Na een hoop gedoe met startkabels en een behulpzame buurman weer aan de praat gekregen! Stuk gereden en alles lijkt weer oké!
Nu is het zo als ik hem op slot zet gaat het alarm (lichtje) aan. Eigenlijk is dit niet nodig in de garage (wel op slot!) Wie weet hoe ik op een eenvoudige manier dit alarm kan 'uitzetten'maar wel de auto op slot! ( Ik denk nl. dat na een paar weken zo de accu weer leeg is!) In de handleiding kan ik nergens vinden hoe dit te regelen?

cornem

Geplaatst door cornem (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Viano? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

isar (0) PRO, 13 jaar geleden

een druppellader bij op batterij aansluiten of batterij afkoppelen

JagerAutomotive.nl (0) PRO, 13 jaar geleden

Het stroomverbruik van het alarm is niet zo groot in rust. Een druppelladersysteem lijkt mij ook een betere oplossing. Dit bevordert ook de levensduur van je accu.

cornem (0), 13 jaar geleden

Alarm kan helaas niet uitgezet worden??? Navraag bij de dealer!
Leeglopern accu opgelost door accu te vervangen voor nieuwe! Nu geen problemen meer!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Viano of stel zelf een nieuwe vraag.