Mercedes-Benz Vito: mercedes vito valt uit

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Diesel, Motorcode: 109cdi

Hallo

Ik heb het volgende probleem. Ik heb een vito staan die na 5 minuten compleet uitvalt. Storing uitgelezen en heeft als storing kortsluiting naar massa op alle 4 de verstuivers. Bedrading doorgemeten, raildruk doorgemeten, Verstuivers op weerstand gecontroleerd. Wat kan dit zijn? Zelf zit ik te denken aan de motorcomputer. Of zal de krukassensor nog roet in het eten gooien? Wie kan mij helpen???

jvdvechte

Geplaatst door jvdvechte (0) PRO , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Vito? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

JagerAutomotive.nl (0) PRO, 9 jaar geleden

Krukassensor kan uitvallen veroorzaken, maar dan krijg je meestal geen foutcodes op de injectors. Komen deze codes ook weer terug na wissen en opnieuw uitvallen? Waren de weerstanden gelijk van de injectors? Hoe hoog waren de waardes?

victor trs (0) PRO, 9 jaar geleden

Hallo
Je moet de bekabeling eens nakijken van de injectoren ter hoogte van de 4de cilinder op de kleppendeksel
deze zal wel doorgeschuurd zijn
let op is soms moeilijk te zien
groeten V

[quote=jvdvechte]Hallo

Ik heb het volgende probleem. Ik heb een vito staan die na 5 minuten compleet uitvalt. Storing uitgelezen en heeft als storing kortsluiting naar massa op alle 4 de verstuivers. Bedrading doorgemeten, raildruk doorgemeten, Verstuivers op weerstand gecontroleerd. Wat kan dit zijn? Zelf zit ik te denken aan de motorcomputer. Of zal de krukassensor nog roet in het eten gooien? Wie kan mij helpen???[/quote]

autotje1 (0) PRO, 7 jaar geleden

Heb hier een Vito staan met hetzelfde probleem en foutcode , ben benieuwd of dit probleem is verholpen en wat de oplossing is.

JagerAutomotive.nl (0) PRO, 7 jaar geleden

De oplossing is nooit gemeldt helaas.

De spoelen van de injectoren willen nog weleens inwendig kortsluiting maken(niet piëzo-injectoren).

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Vito of stel zelf een nieuwe vraag.