Mercedes-Benz A 190 2002: Mercedes w168 motormanagementlampje brandt

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorcode: 166 990, Motorinhoud (cc): 2, Vermogen (kw): 92

hallo,
ik heb een probleempje met mijn auto, er brandt constant een motormanagement lampje. ik heb de auto met een obd2 bluetooth adapter uitgelezen en ik krijg de foutcode" P0705: Transmission Range Sensor Circuit Malfunction (PRNDL INPUT)." het enige wat ik voel aan de auto is dat de auto soms niet met 100 % vermogen optrekt maar soms blijft hangen en dan opeens wel het volle vermogen pakt. ook schokt het automaat wel eens tijdens het rijden op lage snelheid. Wie heeft hier ervaring mee? is het een defecte sensor of magneet?

marc1200

Geplaatst door marc1200 (0) , lid sinds 4 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz A-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Problemcar Hulplijn (0) PRO, 4 jaar geleden

Beste topicstarter, fijn dat u gebruik heeft gemaakt van ons forum. Heeft u de oplossing inmiddels gevonden? Dan stellen we het op prijs als u dit terugkoppelt in dit topic.

Mvg,
De Problemcar Hulplijn

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz A-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.