Mercedes-Benz S-Klasse: met lauwe motor starten

Bouwjaar: 1989, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2600

reeds enige tijd dient het volgende probleem zich aan : onmiddellijke start met koude motor en warme motor, eenmaal de auto ongeveer een 30 tal minuten na het rijden stil staat, dient er twee keer gestart te worden. dat wil zeggen de auto start, valt stil en bij de tweede start blijft de motor draaien. auto heeft 220.000 km gelopen en is steeds dealer onderhouden geweest. wat zou het probleem kunnen zijn

danielverbeke

Geplaatst door danielverbeke (0) , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz S-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

C.Jonker (0) PRO, 9 jaar geleden

Meetfout bv een temperatuursensor kan als deze al zo oud zijn als de auto zelf.
Toch even bij een specialist laten nakijken, zo op afstand erg moeilijk.
Als dealer het niet weet ga dan op zoek naar mercedes youngtimerspecialist deze helpen je graag en zijn er zat te vinden.

Succes

danielverbeke (0), 9 jaar geleden

goede avond
de auto is ondertussen bij de dealer geweest voor een groot onderhoud en heb over dit probleem gesproken. alle filters zijn vervangen, de co is nagezien en er is ook een andere rotor en verdeelkap gestoken maar aan bovenstaand probleem heeft dit niets veranderd. heb echter geen opdracht gegeven om het probleem op te sporen in verband met het uurloon en omdat er in de garage eigenlijk geen echte specialisten van die oude modellen meer beschikbaar zijn alsook geen onderdelen voor te proberen en uitwisselen. alles moet op chassisnummer besteld worden bv brandstofdrukaccumulator, startrelais, brandstofpomp, sensors, enz. als u een youngtimerspecialist weet in belgie of het zuiden van nederland, graag adres aub. in belgie heb ik er nog geen gevonden. dank bij voorbaat. het is geen echt groot probleem, de auto laat mij nooit staan maar het is een beetje beschamend als men twee keer moet starten met een Mercedes

willy9 (0) PRO, 9 jaar geleden

1
gr

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz S-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.