Mercedes-Benz E-Klasse: Misfire cilinder 6 detected

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 320

Heb een probleem met een E320. Deze geeft elke keer een melding cilinder 6 misfire detected. Ik heb al een aantal dingen gedaan, zoals bougies vv, injectoren gereinigd, bobine gewissled met een cilinder ernaast. Storing blijft gelokaliseerd op cilinder 6. Nu weet ik niet hoe de auto de storing opslaat. Is dat op onstekingsvolgorde of op tellen van de cilinders? Heeft iemand nog wat opties om te controleren of eventueel de oplossing. Storing komt er pas na een paar dagen in!!
B.v.d. Dennis

losleos

Geplaatst door losleos , lid sinds 12 jaar geleden

3 Reacties

berendonck PRO, 12 jaar geleden

Dit is de laatste cilinder (stuurkant), al eens rond gespoten met remmenreiniger, en als de aansluiting van de rembekrachtiger daarzit, ook deze slang en aansluitingen controleren.

jb tuning PRO, 12 jaar geleden

vervuiling is het probleem ole residue van forte in cilinder spuiten uurtje laten inwerken , probleem opgelost
succes

losleos, 12 jaar geleden

Hallo, ik heb de het probleem opgelost. Het zat in de sofware van het regelapparaat. Update gedraaid en probleem is nu al voor twee weken weg. Dus ik ga er van uit dat het verdwenen is. Bedankt in ieder geval voor het meedenken en succes allemaal.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 124 of stel zelf een nieuwe vraag.