Mercedes-Benz M-Klasse: ML163 ruitenwisser werkt niet meer, radio valt uit...

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 270 CDI

Vanmiddag ff snel gekeken...
Deze ML deden zo in een keer de ruitenwissers niet meer, maar bij vasthouden schakelaar voor ruitensproeier valt ook de radio in een keer uit! Zit wel storing in rechter stoel, comp zegt dat aanwezigheids sensor niet goed werkt! Maar het vreemde is dat als je met de schakelaar van het lampje van dashbordkastje beweegt het lampje
van SRS flauwer gaat branden! Auto loopt verders perfect! ook geeft de radio in dishplay foutmelding accuspanning te laag.... Maar met accu is niets aan de hand! En radio speelt verders perfect! (een met org nav.)
Heb zo een storing ook al zien staan bij een W210 hier op problemcar... Even snel zekeringen gecontroleerd, maar op de zekering van de ruitenwisser staat geen 12 volt denk 6v of zo, kon het zien aan proeflampje! Herkent iemand dit probleem???? Alvast bedankt!

Roy10511

Geplaatst door Roy10511 (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz M-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Roy10511 (0) PRO, 16 jaar geleden

Na wat meten, en controleren en toevallig keer weer aan contactslot draaien werkte het in een keer weer! Weer paar keer met contact gespeeld.. eerst wel dan weer niet.. dus contactblokje vervangen! Alles werkt weer dus dik voor elkaar!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz M-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.