Mercedes-Benz M-Klasse: ML320cdi motor loopt harder bij starten eerste x

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Motorcode: 320 cdi

Hallo ik heb een ml320 cdi en zoals ik em vanmidag uit de schuur pakte en em voor t eerst startte, loopt ie gewoon normaal maar geef ik een paar een dotje gas loopt ie meteen tegen 950 toeren (harder in ieder geval). Ik heb alles al nagevraagd en zeggen allemaal nog nooit er van gehoord te hebben of ze zeggen dat het een soort koudstart is. Het was vande week 16 a 17 a 18 graden en toen deed ie dat ook. Vreemd, en ik wil dat dat ie gewoon normaal loopt !!!

ml320AMG

Geplaatst door ml320AMG (0) PRO , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz M-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

JagerAutomotive.nl (0) PRO, 12 jaar geleden

Ik zou me er niet al te druk over maken. Alles wordt door het motorstuurapparaat gemeten en geregeld. Zolang je verder geen klachten hebt, is er dus niet aan de hand. Is de auto al weleens uitgelezen voor deze opmerking?

ml320AMG (0) PRO, 12 jaar geleden

ja dat is ie en ze konden niks vinden. toch vind ik t vreemd, heb een ml 400 gehad die had t ook niet.

ml320AMG (0) PRO, 12 jaar geleden

zou mischien de buitentemperatuur sensor stuk zijn of de koelvloeistof sensor stuk zijn????

JagerAutomotive.nl (0) PRO, 12 jaar geleden

Dat is een heel ander motortype, andere manier van motorregeling. Ik zou niet te veel geld verspillen met zoeken naar een niet bestaand probleem.

ml320AMG (0) PRO, 12 jaar geleden

zou mischien de buitentemperatuur sensor stuk zijn???? Want vandaag stond ie op 19 graden en later op 8,2 graden en toen liep ie ook harder. Toevallig zag ik t , kijk er normaal nooit naar, naar de buiten temperatuur.

JagerAutomotive.nl (0) PRO, 12 jaar geleden

Buitentemperatuur is wel een motorparameter, maar of dat een dergelijk effect kan hebben lijkt me sterk.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz M-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.