Mercedes-Benz C-klasse Estate 2015: Moeite met wegrijden

Bouwjaar: 2015, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorcode: 177980, Motorinhoud (cc): 4000, Vermogen (kw): 375

Beste lezer,

Als ik de oprit afrij en gelijk een bocht maak, kom ik bijna niet weg. Ik moet dan veel gas geven, tot het moment dat mijn stuur weer recht is. Vanaf dat moment rolt de auto weer uit zichzelf weg als ik niet op de rem trap.

Als het stuur helemaal gedraaid is terwijl ik zacht wegrij hoor ik bij de voorbanden een geluid. Het lijkt of de banden zacht zijn, maar dat is niet het geval.

AMG C63s

Geplaatst door AMG C63s (0) , lid sinds 2 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Hans4040 (310) PRO, 2 jaar geleden

Lijkt er op dat de auto over de voorwielen "wringt"...
Laat de uitlijning eens controleren.

    Bedankt voor je reactie, Hans. Ik heb er twee maanden geleden nieuwe voorbanden op laten zetten en de auto is toen ook uitgelijnd. Volgende week moeten er nieuwe remschijven op, ik zal de garage vragen hier nogmaals naar te laten kijken. - AMG C63s (0), 2 jaar geleden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.