Mercedes-Benz Vito: motor geluiden.

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: 109

Hoi

Zijn in het bezit van een Mercedes vito diesel en nu komt er vanuit de verstuivers een tikkend geluid ,net als een ijzeren plaat los zit.

De auto heeft nu 150000km gelopen en de vorige eigenaar heeft veel korte stukjes gereden.

Nu geeft het garage bedrijf aan dat de verstuivers vervangen moeten worden ... (hebben de boordcomputer ook al moeten vervangen bij 60.000km ...)

wie heeft een oplossing voor onze problemen zie ook mijn advertentie w210 diesel



gr Maik


[b]het noemen van bedragen en het hebben van kritiek draagt niets bij;
tekst aangepast door moderator[/b]

maikvaartjes

Geplaatst door maikvaartjes (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Vito? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

JagerAutomotive.nl (0) PRO, 13 jaar geleden

Met een goede diagnose-computer kan je vaststellen of het probleem idd wordt veroorzaakt door een injector en zoja welke.

ReneFcG (0) PRO, 13 jaar geleden

Goeiedag eem, het vervangen van de motorregeleenheid is 9 van de 10 keer een onbezonnen actie die geen enkel resultaat opleverd.

Ik weet niet precies of het om het type 638 gaat of 639, maar van de 639 kun je rustig zeggen dat deze injectoren probleemloos werken. Het enigste kwaaltje blijft koolvorming langs de injectoren, maar dit hoeft geen kostbare onderneming te zijn.

De 638 wilde nog wel eens problemen hebben met de injectoren, inwendig/uitwendige lekkage, en onregelmatig toerental tijdens stationair draaien.

Maar in geen van bovenstaande gevallen kan het probleem zo groot zijn dat of de motorregeleenheid vervangen moet worden, of 4 injectoren. Ik zou toch eens verder gaan kijken bij zogenaamde specialisten in de omg. hoogeveen, denk dat je zo heel veel ellende en geld kunt besparen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Vito of stel zelf een nieuwe vraag.