Mercedes-Benz C-Klasse: motor schudt

Bouwjaar: 1993

Mercedes c klasse 1993 diesel:

Bij stilstaan en in neutraal of koppeling ingetrapt veel gas geven dan schudt de motor tot ongeveer 15000 a 20000 toeren daarna niet meer. Hij lijkt ook niet echt snel te reageren. Bij weinig gas geven doet het zich niet voor. Tijdens het rijden merk ik er niets van maar dat kan ook zijn omdat het toerental meestal al hoger is en je niet vol gas geeft.

Wie weet wat dit kan zijn????

Riccardo

Geplaatst door Riccardo (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

RoelV (0) PRO, 19 jaar geleden

Dat zijn wel erg veel toeren he...1500 en 2000 bedoel je zeker. Misschien is er een motorsteun kapot??

Riccardo (0), 19 jaar geleden

Ja sorry ik bedoel inderdaad tussen 1500 en 2000 toeren.

Nee motorsteun is het niet.

Mercedes-Benz Club Nederl (0) PRO, 19 jaar geleden

9-10 keer lekkende injectoren zie ons forum hoe het probleem op te lossen in topic http://www.mercedesbenzclub.nl/forum/vie...

izzi (0) PRO, 19 jaar geleden

ofwel lucht in het brandstofsysteem oftewel een defecte injectiepomp.maar wat mij al opgevallen is bij deze 220 of 200 motoren is dat ze allemaal wat schudden tussen dit toerental de een al wat harder dan de andere.mss zijn er nog mensen die dit al opgevallen is.ik zou eens bij een andere wagen proberen en kijken of het hierbij hetzelfde is.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.