Mercedes-Benz E-Klasse: motor slaat af

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 220 cdi

hallo , hier het volgende probleem .Als je de auto koud pakt loopt hij prima,maar na een bepaalde rit op de snelweg en je gaat een afslag af valt de motor in een keer uit en wil dan gelijk niet meer aanslaan na een bepaalde tijd slaat hij weer aan en loopt dan weer perfect.Ikheb geprobeerd hem uit te lezen maar kan geen verbinding krijgen. Als de motor afgeslagen is brand het lampje EPC en op de radio verschijnt de tekst geen spaning vrgr harry

harry folkers

Geplaatst door harry folkers PRO , lid sinds 15 jaar geleden

1 Reactie

bankers809 PRO, 15 jaar geleden

Alle 4 je verstuivers zijn kapot. Nieuwe inbouwen, kosten ca. 237 bruto de stuk

. Heb het zelfde meegemaakt bij een S 320 CDI. Was ook vaak een incidenteel verschijnsel, dan weer wel / dan weer niet. Auto springt in de Noodlop. EPC verschijnt op display. Dus veel succes, het zijn zeker de verstuivers!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 124 of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.