Mercedes-Benz C-Klasse: na inbouw "PROD" van becker audio 10

Bouwjaar: 2002

Wie kan mij zeggen hoe ik het probleem "PROD" kan oplossen na het inbouwen en aansluiten van een Originele Mercedes-Benz becker audio 10 radio/cd. Bedankt

Mario7212

Geplaatst door Mario7212 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

izzi (0) PRO, 18 jaar geleden

ik dacht enkel met de dealer testkast

Mario7212 (0), 18 jaar geleden

Mb Sterretje.
Kan u mij zeggen of als het probleem "PROD" opgelost is of ik de radio dan kan bedienen via mijn stuur of moet ik daarvoor een speciale kabel leggen naar de C-stekker (bovenaan).

izzi (0) PRO, 18 jaar geleden

als deze wagen niet is uitgerust met radiovoorbereiding dan denk ik dat je de kabel moet bij bestellen ,daarna dien je ook nog enkele coderingen laten uitvoeren in de stuurdozen van je combiinstrument en je elektronisch contactslot.
veel succes

Mario7212 (0), 18 jaar geleden

Kan je mij zeggen waar de kabel naar de c-stekker moet vertrekken? Ik vermoed van aan het stuur maar wat zou ik allemaal moeten uitbouwen enig idee ?
Ik heb ondertussen vernomen dat ik zwartbruin bovenaan moet vastpinnen en bruin onderaan. Maar ik die kleuren zijn mij onbekend dus moet er een kabel getrokken worden maar weet niet vanwaar ik moet vertrekken
bedankt

Mario7212 (0), 18 jaar geleden

MB-sterretje. Ik heb een C220 break gekocht maar weet niet wat het symbool zo een viekantje naast de automaat betekend heb jij enig idee ?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.