Mercedes-Benz A-Klasse: Neutraalstand versnellingsbak

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Motorcode: A200

Ik ben op zoek naar een gebruikte A en heb daarom afgelopen week een proefrit met een A200 gemaakt. Bij deze auto komt de versnellingspook in de neutraal stand niet in het midden terug en blijft in de positie staan waar je hem neerzet en het inschakelen van de derde versnelling gaat soms moeilijk. Volgens de garagehouder is dit voor hem eenvoudig op te lossen door de kabels tussen de pook en bak los te halen en te smeren. Nu wil ik graag weten of dit vaker bij een A voorkomt? Is dit echt zo eenvoudig op te lossen en als de kabels opnieuw gesmeerd zijn blijft het probleem dan weg? Moet ik deze auto laten staan en op zoek naar een andere gaan?

JCT

Geplaatst door JCT (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz A-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

oldford (0) PRO, 14 jaar geleden

Eerst repareren en dan weer proefrit maken?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz A-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.