Mercedes-Benz C-Klasse: niet werkende kachelbediening

Bouwjaar: 1996

We hebben een probleem met een c180 van 1996. soms knippert het recirculatie lampje en ook de verlichting van het kachelpaneel. de kachel word dan heet en is niet re regelen. bij mercedes laten uitlezen zonder resultaat. De kachel(auto) heeft geen airco en in het midden alleen een recirculatie knop. wie weet een oplassing?

Rudy10581

Geplaatst door Rudy10581 (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

wqjk45 (0), 19 jaar geleden

controleer de massa aansluiting maar eens van de kachel bediening.
deze gaat via de asbak. mischien zit daar de kabelbreuk.
komt wel eens voor.

trabi (0), 18 jaar geleden

ik had het zelfde probleem slecht contact steker achter op bedienings paneel

jurrienc180 (0), 16 jaar geleden

ik heb ook hetzelfde probleem de kachel is niet te regelen. Ook auto zonder airco uit 94. Echter er is 1 vreemd iets en dat is dat de warme lucht alleen tegen de vooruit warm is de rest blaast koele lucht.... Heb de auto net een dag. Er is volgens de vorige eigenaar wel net een nieuwe radio ingezet hetgeen de bon ook bewijst. Deze is er door een bedrijf ingezet. Kan iemand mij hiermee helpen??

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.