Mercedes-Benz 220: Nieuwe sleutel probleem CV

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: W211

Beste,

Onze CV werkt niet meer goed.
We hebben een oude type apparaat en een nieuwe type (chrome) omdat de reserve versleten en beetje stuk was.
Volgens de garage mogen we die niet door elkaar gebruiken.

Probleem is, indien de wagen een tijdje stil gelegen is kunnen we niet binnen. dan doen we die manueel met de sleuten open en de alarm gaat af. We steken de de apparaat in zijn plaats de sirene stopt. Als we de motor stil leggen, kunnen we de auto openen en toe doen met de apparaat binnen een korte termijn anders moeten we ie terug met de sleutel open doen.

Garage heeft het uitgelezen en gezegd dat we de nieuwe type en de oude type sleutel niet doorelkaar mogen gebruiken maar.... het is terug hetzelfde geworden. Ik zou niet weten wat we eraan kunnen doen.

alvast bedankt...
mvg,
Z.Y.

zuriye

Geplaatst door zuriye (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 220? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

moderator (0) PRO, 12 jaar geleden

@zuriye:

Hou het bij 1 topic betreffende dit onderwerp. Dit is nu de 3e al.
Iedere keer een nieuwe starten bevordert zeker niet een vlotte oplossing voor het probleem en voor anderen is niet meer te volgen welke suggesties er al gegeven zijn.

Gewoon doorgaan in je 1e topic:

http://www.problemcar.nl/viewtopic.php?i...


Hiermee komt deze te vervallen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 220 of stel zelf een nieuwe vraag.