Mercedes-Benz A-Klasse: noodloop

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 160

Motor komt bij het starten direct in naar het lijkt in een noodloop.
Bij gasgeven komt toerental langzamer op gang en het toerental komt niet hoger dan bijv. 4000. Klacht komt meestal voor bij koude motor. Klacht doet zich voor 1 of 2 keer op de 1000km. Als de auto stop gezet wordt en direct weer start heb je kans dat het probleem weer over is. Soms moet je 3 of 4 keer starten voor de auto weer normaal loopt. Auto diverse keren bij de dealer geweest om uit te lezen. Storing die er in zat was dat de krukassensor stuk was, deze is vernieuwd maar bracht geen verbetering. Bij de laaste keer uitlezen bij de dealer zat er geen storing in, en toch blijft het probleem zich voor doen. We hebben het contactblokje vernieuwd en alle stekkers ingespoten met contactspray. Er brandt als de storing zicht voordoet geen storinglampje op het dashboard.

Egberink

Geplaatst door Egberink (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz A-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Hans4040 (320) PRO, 17 jaar geleden

Controleer de bedrading van de krukas sensor eens .
Misschien ergens beschadigd en sluiting tegen massa ?

mvg,
Hans.

Bart449 (0) PRO, 17 jaar geleden

Misschien scheelt er wat met de ontstekingsmodule van de bougies? Zijn wat problemen mee geweest.

Appel (0), 17 jaar geleden

Hoi allemaal,

Mijn mercedes 170 cdi van 2000 heeft soms de neiging bij het optrekken dat het gaspedaal niet meer reageert en dat de motor raar gaat lopen. Als ik de auto uitzet, doet hij het weer gewoon. Wat kan dit zijn?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz A-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.