Mercedes-Benz 270: olie verversen

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: c270 cdi 170pk

goede dag mensen, ik wil olie gaan verversen maar ik weet niet hoeveel liters ik moet in kan gooien.ik las op de forum van mercedes dat er 5 liter in moet en weer van een andere verhaal moet er 6 liter in het is niet duidelijk wat er in moet dus mensen wie heeft hier ervaring mee.

messoud

Geplaatst door messoud (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 270? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

C.Jonker (0) PRO, 13 jaar geleden

das heel eenvoudig, door simpelweg tussendoor te peilen.
Gooi er een liter of 3.5 in, wacht 5 minuten en peil dan, ga dan per halve of hele liters verder tot je aan het peil zit.
Als u de olie filter ook vervangt hou er dan rekening mee dat na het starten het peil een halve liter kan zijn gezakt ivm dat het lege filter moet worden gevuld.

zaki (0) PRO, 13 jaar geleden

www.kroonoil.com

isar (0) PRO, 13 jaar geleden

zie in handleidingboekje

PeterK011 (10), 13 jaar geleden

In de 4-cilinder cdi-motoren van de w203 gaat er 6,5L met filter.De 270 5-cilinder zal waarschijnlijk 0.5L meer zijn.Toch kijk je best in de handleiding eens.Waarschijnlijk heb je geen peilstok.vervelend om het peil te controleren dus.kan ook met de boordcomputer.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 270 of stel zelf een nieuwe vraag.