Mercedes-Benz A-Klasse: onderdeelnummer hogedruk aircoleiding

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4

Hallo allemaal, ik zit met het volgende probleem, de hogedrukslang van mijn A-Klasse is doorgesleten en is lek.
Bij de dealer kost deze ex btw 249 euro. voor een alternatief moet ik een onderdeelnummer hebben en daar kan ik helaas tot nu toe niet achter komen, ook de dealer wil hier niet aan meewerken. kan iemand hier mij hiermee helpen?

ik heb een tekening bijgevoegd met de de leiding die ik nodig heb.
[url=http://postimg.org/image/gqsm1tftz/][img]http://s23.postimg.org/gqsm1tftz/airco_w...[/img][/url]

alvast bedankt. mvg. Ron

kan chassisnummer ook doorgeven als dat nodig is.

Ron10288

Geplaatst door Ron10288 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz A-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Ron10288 (0), 10 jaar geleden

Sorry, je hebt volkomen gelijk, mijn fout. Ik had het inderdaad anders neer moeten zetten maar dacht van ik moet eerst het nummer weten voordat ik ergens aan ga beginnen
.
Ik ben op zoek naar dit onderdeel en wil deze zelf gaan monteren, dat is dus mijn volgende vraag. de airco is namelijk al leeg.
Heeft er iemand ervaring met het vervangen van de hogedrukleiding van de A140.

Mvrg. Ron

Mercury (0) PRO, 10 jaar geleden

Hallo Ron,

EEn airco is toch iets anders dan gewoon een koelsysteem, ik zou een garage met aircoservice, of gewoon een aircospecialist in de buurt benaderen en die eens vragen om een prijs. je systeem zal toch gevuld moeten worden, dus je komt daar toch terecht. Kost misschien iets meer, maar dan werkt het wel en zit je niet met dubbele kosten...

gr

Peco Power

Ron10288 (0), 10 jaar geleden

Bedankt voor de raad. was gewoon benieuwd, vacumeren en vullen is geen probleem, ik heb daar een kennis voor, gaat mij puur om het vervangen van de leiding. en ik was benieuwd of dit zelf te doen is.

Mvg. Ron

Mercury (0) PRO, 10 jaar geleden

als je 'kennis'kan vacumeren en vullen, dan lukt hem de rest ook.........

Ron10288 (0), 10 jaar geleden

Inmiddels is de airco gerepareerd, er is een nieuw stuk hogedrukslang geplaatst, er op monteren zelf gedaan. dit was best goed te doen
De airco op zich werkt prima als er mee gereden wordt, als de auto stil staat stopt ook de werking van de airco, de koelventilator reageert niet op het aanzetten van de airco maar blijft continu langzaam draaien.
Iemand bekend met dit?
Alvast vriendelijk bedankt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz A-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.