Mercedes-Benz C-Klasse: Onderstel problemen ?

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 220 Cdi

Ik ben enige tijd in het bezit van deze auto, totaal aantal km: 230.000 km.
Als ik op geasfalteerde wegen rijdt met welke snelheid dan ook dan rijdt deze wagen subliem zonder nare geluiden of wat dan ook.
Echter, op klinker wegen of op wegen met oneffenheden dat wordt je verrast door het roffelen, bonken, etc. het is net of de schokbrekers doorslaan maar deze zijn nog goed zegt de garage het zou het probleem zijn van de spoorstangen en fugee kogels etc. wie kent dit probleem of wat is het werkelijk.
s.v.p. reactie

smaids

Geplaatst door smaids (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

mobiel (0), 17 jaar geleden

Ik denk inderdaad dat de garage gelijk heeft.Spoorstangen kan ook,maar ws zit het hem in speling op de fusee kogel(s). Zelf of gewoon op de brug laten kontroleren.als het erger wordt kans op verkeerde slijtage van de banden.gr,Henk.

arruit76 (0), 17 jaar geleden

Jacques, zit met juist hetzelfde probleem ook een c klasse van 2001 164000km, maar het gerammel nergens te vinden, word daar dus gek van. Mijn schokdempers zijn ok, draagarmen en fuseekogels ook, heb ze vandaag allemaal nagezien,Moest je nog iets weten gelieve het mee te delen morgen ga ik mijn remmen nazien.Het lijkt toch wel een ziekte van een w203
Groetjes yozef

spanbandje (0) PRO, 17 jaar geleden

Als alle rubberen ophangpunten ok zijn, is er van mercedes een oplossing over kloppende geluiden bij rijden over slechwegdek, dit komt door een klapperende oliestroom in de retourleiding van de stuurbekrachteging, oplossing van mercedes een drossel (demper) in de retourleiding naar de stuurpomp, een soort waterslagdemper die je thuis bij je vaatwasser monteerd, dit probleem is bekend bij de dealers en die hebben ook de oplossing, of kunnen het drosseltje bestellen,
succes Marcel.

arruit76 (0), 17 jaar geleden

Men heeft mij gezegd dat het ook aan de veerschotel kan liggen, t'is wel wat werk om dat na te zien, heeft iemand een idee of het ook daar aan kan liggen?
Groetjes

davy2038 (0) PRO, 17 jaar geleden

aan je uitleg te horen zou ik toch ook voor de fuseekogels gaan
succes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.