Mercedes-Benz C-Klasse: niet starten

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: 250

Het probleem is dat de auto soms niet wil starten, leg ik de batterij een tijdje af dan doet ie het wel.
Op het moment dat ik hem niet kan starten kan ik ook geen diagnose stellen want ik geraak gewoon niet in de ECU, werkt de cv niet ,gaan de elektrische ruiten niet en het schuifdak niet. Na terug de batterij af te koppelen en terug aan te koppelen gaat alles wel en krijg ik een foutcode over de startblokkering.Kan dit aan de centrale vergrendeling liggen of aan de ecu voor de startblokkering

koen de zutter

Geplaatst door koen de zutter (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

nic (0) PRO, 17 jaar geleden

Dit is een voedingsprobleem naar de ece en de andere functies die dan niet meer worden aanstuurd . Als ik het me goed herinner zit dit in de elektrische aansturingsbox SAM Door de accu los te koppelen reset je deze en werkt ie dus weer even Dan kun je hem als het goed is weer uitlezen, en staan er ongetwijfeld foutcode`s in de betreffende SAM.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.