Mercedes-Benz mercedes a160: parkeersensors plaatsen in achterbumper

Bouwjaar: 2002

wie weet de snelste en handigste manier om 4 sensers in de achterbumper te boren en door te voeren naar kofferruim er zit n.l een soort schuim in de bumper. moet ik die hele bumper demonteren? maar hoe? waar beginnen? moet ik ook het binnenspatbord demonteren? graag andwoord bij voorbaat dank. john

john5699

Geplaatst door john5699 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz A-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

plurkje (0) PRO, 19 jaar geleden

Volgens mij kun je beter dit hele avontuur achterwege laten!!
En als het dan toch moet, ja, de hele bumper moet eraf. Binnenspatbord blijft zitten. Hier en daar zitten wat doordrukkertjes en verder, geloof ik, van binnenuit (reservewiel)4 bouten etc. Maar als dit er allemaal nooit in heeft gezeten zul je nog voor hetere vuren komen te staan, waarbij die gaten in de bumper zijn te verglijken tot kinderspel!!

john5699 (0), 19 jaar geleden

4 gaten geboord in de achterbumper en 4in de ruimte van het reserve wiel de 2 middelste gaten ging meteen goed waren al uitsparringen in de vulling van de bumper de buitenste gaten moeten boven de schuimvulling met een stugge elektrodraad doorgevoerd worden. dus geen demontage van bumper wat plurkje schreef.aansluiten van de display achter tegen plafond op stripje metaal wat je boven het achterinterieurlicht in de kunstofafdekking kunt schuiven de rest is bij het reservewiel gemonteerd (centraal elektrokastje)aansluiten via achteruitrijlicht.draden overal achterin wegwerken klaar.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz A-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.