Mercedes-Benz 300: Portierslot / Centrale vergrendeling werkt niet meer W124t

Bouwjaar: 1988, Brandstof: Diesel, Motorcode: 3 liter turbodiesel W124t

Hallo.
Sinds een paar dagen krijg ik mijn w124 niet meer op slot. Normaal kan ik met de afstandsbediening de auto afsluiten; via de centrale vergrendeling gaat de auto op alarm en alle deuren op slot.
Nu druk ik op de afstandsbedienine en dan gaat de auto braaf van het alarm. Maar de auto gaat niet op slot, geen enkele deur. Ik hoor in de linkervoordeur wel een geluidje van 3 seconden, maar daar blijft het bij.
Wanneer ik in de auto zit en de auto dan via het pinnetje bovenin de deur op slot wil doen, gebeurt er ook niets.
In de deur zit geen sleutelgat, dus dat kan ik ook niet proberen.. (hoort dit zo?).

Wie weet raad?

munjoz

Geplaatst door munjoz (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 300? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Hans4040 (305) PRO, 16 jaar geleden

Waarschijnlijk een lek in 1 van de vacuumslangen.
De pomp zit onder de achterbank.

mvg,
Hans.

RoelV (0) PRO, 16 jaar geleden

er zit een relais van de CV achter de zekeringkast onder een kapje, die wil wel eens kapot gaan of blijven plakken. je kunt dan normaal gesproken wel één deur op slot doen als je een sleutelgat hebt. dat heb jij niet, dus kun je helemaal niks. Ik heb (ter informatie) mijn bestuurdersdeur voorzien van een slot, omdat ik dat probleem dus ook een keer gehad heb. Blinde sloten zijn mooi, maar tis in dit geval inderdaad erg lastig.

munjoz (0), 16 jaar geleden

Dank voor de tips, zal er morgen eens naar kijken.
Wat me vandaag wel opviel, is als ik de rechterachterdeur open heb, en ik dan op het slotknopje duw van de rechtervoordeur, vervolgens de rechterachterdeur ook weer dicht doe en als laatste de auto via de afstandsbediening op slot doe, het dan wel lukt. Dan gaan alle deuren op slot???
Rara...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 300 of stel zelf een nieuwe vraag.